Фотографія божественної аури

Віра в Бога (Вищу Силу, Дух, Всесвіт...) так само необхідна для нашої душі, як їжа і повітря для тіла. Коли людина втрачає все, у нього залишається віра. Коли ми присвячуємо Бога в свої труднощі, ми можемо впоратися з ними без тривоги. З вірою ми йдемо по життю без страху, з радістю і впевненістю. Віра - це єдина непохитна скеля, на якій можна знайти надійний притулок, коли ви стикаєтеся з бурею страху, вітром гніву або відчаю. Тільки вона одна може служити надійним дороговказом у світі, повному таємниць, загадок і турбот. Але віра - це не тільки притулок для зневірених, це ще і благодатний грунт для заробітку. На вірі в Бога заробляють багато: починаючи від релігійних інститутів і закінчуючи шарлатанами і шахраями.

Згадайте консервні банки з аурою, які продають словацькі підприємці по 10 євро за штуку. Або повідомлення на той світ, бізнес, який процвітає в Америці тому що його клієнти вірять в небеса і порядність його організаторів.

А як вам ідея виготовлення «за помірну. плату» фотографій божественної аури?

Виготовити їх пропонують організатори проекту lovestarrecords.

Фотографія божественної аури розміром 8х11дюймов коштує від 150 до 180 доларів, розміром 13х19 дюймів - 225 доларів. Терміни виготовлення фотографій близько місяця.

Технологія отримання замовлення наступна: клієнт, який бажає мати фотографію своєї божественної аури зв'язується з автором проекту Эриалом Алі (Erial Ali) і в ході бесіди розповідає йому про своїх інтересах, бажаннях, мріях, особливості характеру і життя. Потім надсилає свою фотографію з хорошим дозволом по електронній пошті, над якою пан Алі медитує, щоб побачити справжню сутність цієї людини.

Як тільки Алі вдасться розгледіти унікальну божественну натуру в самому звичайному людині, він приступає до роботи і втілює своє незвичайне бачення в не менш незвичайний портрет, який і обзивається їм фотографією божественної аури.

Фотографія персональної божественної аури в дуже хорошому дозволі висилається замовнику поштою на диску. За додаткові 30 доларів, можуть роздрукувати фотографію і вислати в друкованому вигляді. Доставка фотографії не входить в заявлену вартість.

Ось такий нехитрий бізнес :) адже І бажаючі придбати диво-портрет знаходяться!

Фотографія аури



Дивіться також


28 марта 2024 года

Можливо Вас зацікавить

Музей Інтернету

Big Internet Museum - це один з чергових численних проектів, які з'являються сьогодні як гриби після дощу. Суспільство потребує

View

Жива упаковка для органічної їжі

Камера дозрівання овочів і фруктів для вирощування їжі в умовах міста Термін «камера дозрівання овочів і фруктів» - передбачає,

View

Допомога жінкам, які пережили розставання

«Коли вас кинули і зрадили, - Візьміть душу і підіть ... » Радить поет Борис Черемісін, але той, кого хоч раз кидали

View

Музичний куб - гаджет для музичної вечірки

Посеред кімнати, де проходить танцювальна вечірка і алко-паті два в одному, варто куб, що нагадує колонку-спікер.

View

Авіарейси для собак, підібраних на відпочинок за кордоном

«Тварини не можуть читати карти. І значить, не поважають національні кордони» Смилла і її почуття снігу Всі знають, що

View

Ідея для ландшафтного дизайну: зелені лавки-галявини

Відмінна ідея японської компанії mindscape - лінія зеленої меблів «Peddy» відкриває перед ландшафтними дизайнерами нові простори

View

Історія успіху: як змінити ковдру і заробити на цьому

Девід Хаггерті ніяк не міг ужитися зі своєю дружиною під однією ковдрою в прямому сенсі слова, що спонукало його до

View

Креативна соціальна реклама проти безграмотності

Соціальна реклама (до речі, так вона називається лише в нашій країні, за кордоном її називають «некомерційної» або «суспільної») буває

View